1+1 AKCIÓ Az IPL-s tartós szőrtelenítésnél minden másodiknak választott testrész

olcsóbbikának az 50% engedményt adunk!

2+1 AKCIÓ Ha három testrészt kezeltet, a harmadik legolcsóbb testrész

ingyenes kezelésben részesül!


Az AKCIÓ a szabad helyek függvényében vehető igénybe!

Bejelentkezés szükséges:

Nagyné Orosz Klára kozmetikusnál

+36 20 982-5797

Spitzer Andrea - mesterkozmetikus

+36 30 202-7843


 • Az Ajándék kártya 5+1 akció, ahol a 6-ik alkalom 50%-os kedvezménnyel igényelhető, bármely testrészt választ konstrukcióban!

 • Tartós szőrtelenítés 

  Manapság a szőr a test bizonyos területein nem kívánatos és nem esztétikus. Az emberek évente több mint 10 milliárd dollárt költenek a nem kívánatos szőrzet eltávolítására.

   

  A szőrszálak eltávolítására sokféle módszer létezik. A legfontosabb kérdés gyakorlati szempontból az, hogy meddig tart a szőrtelenítés eredménye. A borotválás, gyantázás, házi módszerek, mint a csipeszelés, smirglizés vagy a mézemulziós és vegyszeres szőrtelenítés nem ígérnek tartós szőrtelenséget. Az elektromos és lézeres szőrtelenítés a drágasága, időigényessége és a nem mindig tökéletes eredményessége miatt nem terjedt el széles körben.

  A hagyományos szőrtelenítés előnyei, hátrányai

   

  Az Egyesült Államok és Nyugat-Európa után már hazánkban is megjelent az a korszerű eljárás, ami hatékonyan, biztonságosan, fájdalommentesen, elérhető áron nyújt tartós szőrtelenítést.

  A villanófény története

A tartós szőrtelenséget a legmodernebb IPL (intenzív pulzáló fény) technológiájával érjük el. Az eljárást tekinthetjük a lézeres szőrtelenítési technológia továbbfejlesztésének.

IPL villanófényes szőrtelenítés


A fájdalommentes és gyors kezelések után bársonyosan sima, kívánatos, ápolt bőrrel jelenhet meg, és nem kell több időt, energiát, pénzt fordítania a rendszeres szőrtelenítésre.

 • Photo Epilation

  IPL (Intense Pulsed Light) technológiájú

  • villanófényes tartós szőrtelenítés
  • kollagénes arcfiatalítás
  • pigmentfolt kezelés 
  • rosacea és acne kezelés