• Nagyné Orosz Klára

  kozmetikus, sminkes, 3D szempilla stylist, IPL-s kezelések 

  Tel: +36 20 982-5797

   

Orosz Klára vagyok, 2010 óta dolgozom kozmetikusként. Célom, hogy vendégeimnek a kozmetikai szépségápolás széles skáláján tudjam kiszolgálni. A hagyományos arckezeléseken és a gyantákon kívül nagy sikerrel végzem az IPL-s kezeléseket, amivel a tartós szőrtelenítés, kollagénes arcfiatalítás, pigmentfolt és acne kezelésében érünk el nagy sikereket! Arckezeléseimet ultrahang, vioval egészítem ki,  valamint steril és korong gyantát használok. A SOLANIE és AA PRESTIGE termékcsaládokkal dolgozom. A másik fő profilom a 3D szempilla építés, kedvező áron, dús és hosszú szempillákat tudok varázsolni. LUX LASH 3D szempillát különböző méreteket, formákat és a hozzávaló professzionális ragasztót használom, ami nem okoz allergiát. Kedvező töltési akciókat biztosítok a visszatérő vendégeknek. Újdonságként a 6D szempillát tudom még ajánlani, ami során könnyített pillákat használunk, 1 pillára akár 5-6db is kerül a sűrű természetes  hatás érdekében! Szívesen vállalok alkalmi, menyasszonyi és nappali sminkeket egyaránt!  A legfontosabb számomra a precizitás és a minőségi munka elérhető áron kellemes környezetben!

Szeretettel várom Kedves Vendégeimet, ha szépülni, frissülni vagy regenerálódni szeretnének kozmetikánkban!


Termékeim amivel dolgozom

 • SOLANIE TERMÉKCSALÁD

  A Solanie egy professzionális magyar bőrápoló család, melynek Hozzáértőktől – Hozzáértőknek a szlogenje. A gyártó Alveola cég a termékeket a legszigorúbb európai gyártástechnológia alapján Magyarországon gyártja, a termékfejlesztések hazai szépségipari szakemberek és vegyészek közreműködésével történik. A termékek tesztelése során nem alkalmaznak állatkísérleteket.

 • AA PRESTIGE TERMÉKCSALÁD

  Az AA márka a megelőzés és a biztonság szinonimája. Az AA termékeket kiváló minőségű anti-allergén alapanyagokból, gyógyszergyári előírások betartásával gyártják és ellenőrzik. 


  A széles körű és kimagasló minőségű termékskála lehetővé teszi a különböző bőrproblémák hatékony és látványos kezelését.

 • HAGYOMÁNYOS ÉS STERIL GYANTÁK A GYÖNYÖRŰ BŐRÉRT

  ALKALMI ÉS NAPPALI SMINKEK KÉSZÍTÉSE

  FIATALÍTÓ, HIDRATÁLÓ  ARCMASSZÁZSOK

 • LUX LASH 3D ÉS 6D SZEMPILLA ÉPÍTÉS

  RÁNCTALANÍTÓ ÉS REGENERÁLÓ ARCKEZELÉSEK 

IPL-s kozmetikai kezelések

 • COLLAGÉNES ARCFELTÖLTÉS, PIGMENTFOLTKEZELÉS, ROZÁCEA ELTÜNTETÉSE VILLANÓFÉNNYEL FÁJDALOM ÉS VEGYSZER NÉLKÜLI SZÉPÜLÉS!

 • TARTÓS SZŐRTELENÍTÉS NŐKNEK ÉS FÉRFIAKNAK A TEST MINDEN TERÜLETÉN

Referencia munkáim

 • 6D SZEMPILLAÉPÍTÉS

 • 3D SZEMPILLAÉPÍTÉS